Zomerrit puch66


Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Henk
P&T Techniek Support
P&T Techniek Support
Berichten: 5466
Leeftijd: 67
Lid geworden op: 18 Sep 2005, 08:18
Locatie: Veenendaal

Zomerrit puch66

#1 Berichtdoor Henk » 01 Jul 2021, 23:14

Zomerrit, op 22 augustus 2021. Zet deze dag in je agenda! (Herhaling)_
Het gaat allemaal wat moeizaam dit jaar. Hoe het komt weten we niet, maar de inschrijvingen mogen echt wel beter gaan lopen. Enig idee wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van zo’n dag? Dan hebben we het over het aantal lunchpakketjes en daarvóór het op tijd bestellen van broodjes, beleg, drinken. We hebben het over de inkoop van bier, wijn en frisdranken. Maar ook over het aantal Zomerrit-presentjes. Allemaal zaken die we niet op het laatste moment kunnen doen. We bereiden deze dag voor de leden voor. Daar hopen we dan wel response op te krijgen.. Niets meer, niets minder. Hoe eerder we weten wie er komen, des te beter kunnen we ons voorbereiden. Gebruik de volgende link en vul alle gevraagde gegevens in. Dat doen we niet voor niets; het is dus wèl belangrijk dit jaar! Als je wilt meerijden, stel je aanmelding dan niet uit!

https://www.puch66.nl/inschrijven-rit/

Stuur vanaf vandaag geen mailtjes naar VS50@planet.nl met de tekst” ik geef me op voor de Zomerrit” Dat is te summier; we willen als het even kan iets meer weten.

De inschrijving stopt onherroepelijk op 8 augustus. Het is dan niet meer mogelijk om in te schrijven. Ook niet via de clubmail.We hopen op ieders begrip dat we op 8 augustus het aantal inschrijvingen kunnen tellen en aan de hand daarvan bestellingen gaan doen.


De groep “MoreCityProject" uit Hoofddorp, waarin ook ons clublid Heike Müller Smit speelt, komt de dag muzikaal ondersteunen. Tussendoor draait onze Radio 538 DJ muziek uit het tijdperk 1970-'71.

Voor wat betreft mogelijk te nemen Coronamaatregelen, hebben we besloten om dit voor ons uit te schuiven tot einde juli. Dan weten we meer over de ontwikkeling, resp. de afname van het aantal besmettingen en kunnen we passende maatregelen nemen.We houden alle leden op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze dag.

INSCHRIJVEN DUS. ALSJEBLIEFT
al is een tomos nog zo snel een PUCH komt er ook wel

Gebruikersavatar
Henk
P&T Techniek Support
P&T Techniek Support
Berichten: 5466
Leeftijd: 67
Lid geworden op: 18 Sep 2005, 08:18
Locatie: Veenendaal

Re: Zomerrit puch66

#2 Berichtdoor Henk » 02 Aug 2021, 21:26

Voor diegenen nog niet beslist hebben om deze geweldige dag mee te maken is deze week nog de kans om je op te geven.

LAASTE WEEK VOOR INSCHRIJVEN VOOR DE ZOMERRIT VAN PUCH 66

we hebben de tijd nodig om alles klaar te maken dus de inschrijving stopt eind van de week
al is een tomos nog zo snel een PUCH komt er ook wel


Terug naar “[Ritten & Evenementen] Agenda 2018”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast